top of page
netwerk.jpg

Start voor de Start
Zwolle

Start voor de Start

Start voor de Start zijn netwerkavonden voor net-gestarte ondernemers en mensen die een bedrijf willen gaan starten in Zwolle.

Onze avonden zijn gericht op het bieden van een platform voor het ontmoeten en netwerken met andere ondernemers uit de regio. Hierdoor krijg je niet alleen de kans om jouw netwerk uit te breiden, maar ook om van anderen te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Elke avond staat in het teken van een specifiek thema dat relevant is voor startende ondernemers. We bieden praktische tips en handvatten om je verder te helpen in jouw ondernemerschap. Daarnaast is er ruimte om netwerken en ervaringen te delen met andere deelnemers.

De entree voor onze Netwerkavonden is gratis. Dit maakt het laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Start voor de Start wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwolle en de Provincie Overijssel.

De Start voor de Start-avonden vinden plaats in de Stadkamer Zwolle, een inspirerende locatie waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten, inspiratie op te doen en jouw netwerk uit te breiden? Kom dan naar Start voor de Start-netwerkavonden. We hopen je snel te zien!

Momenteel geen evenementen

Blijf op de hoogte

Kun je er niet bij zijn? Laat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven.

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page