top of page

ma 05 jun

|

Zwolle

Start voor de Start 5 juni 2023

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om klanten te vinden en je netwerk uit te breiden? Dan hebben wij de perfecte avond voor jou! Op 5 juni organiseren wij Start voor de Start met als thema "Hoe vind ik mijn klanten?" Locatie is de Stadkamer Zwolle.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start voor de Start 5 juni 2023
Start voor de Start 5 juni 2023

Tijd en locatie

05 jun 2023, 19:00 – 22:00

Zwolle, Zeven Alleetjes 1a, 8011 CV Zwolle, Nederland

Over het evenement

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om klanten te vinden en je netwerk uit te breiden? Dan hebben wij de perfecte avond voor jou! 

Op maandag 5 juni 2023 organiseren wij Start voor de Start, met als thema "Hoe vind ik mijn klanten?" Locatie is de Stadkamer Zwolle.

Tijdens deze avond delen we drie waardevolle tips met jou die je direct kunt toepassen in jouw zoektocht naar nieuwe klanten. Daarnaast bieden we je de kans om te netwerken met andere ondernemers uit Zwolle. Door contacten te leggen met andere ondernemers kun je niet alleen nieuwe klanten vinden, maar ook van elkaar leren en elkaar inspireren.

Om de avond nog succesvoller te maken, hebben wij een speciale uitdaging voor jou: Ontmoet minstens drie nieuwe contacten tijdens deze avond. Wie weet wat voor kansen dit voor jouw bedrijf kan bieden!

De entree voor dit evenement is gratis, maar aanmelden is verplicht. 

Wacht dus niet langer en meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. 

Mis deze kans niet om jouw (toekomstige)bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Deel dit evenement

bottom of page