top of page

ma 12 feb

|

Zwolle

Pitchen en Netwerken

Hoe vertel je kort en krachtig wie je bent en wat je doet? Kom naar Start voor de Start en leer hoe je kunt pitchen en ontmoet andere startende ondernemers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Pitchen en Netwerken
Pitchen en Netwerken

Tijd en locatie

12 feb 2024, 19:00 – 22:00

Zwolle, Assendorperplein 9, 8012 TW Zwolle, Nederland

Over het evenement

ONT- dekken en ONT-wikkelen van je pitch

Op maandag 12 februari gaan we onder leiding van Frank Kuhlmann van Ver HAALbureau anders kijken naar onze pitch. We halen het verhaal uit zijn constructie en we gaan samen dieper kijken in de onderdelen van het verhaal en wellicht ont-dekken en ont-wikkelen nog nog meer in het verhaal.

Ver haalbureau geeft een beeld aan vooraf-aan-verhaal. 'Verborgen plaatsen' waar meer dan één verhaal onthult.Er zit tenslotte meer dan één verhaal in een verhaal.

Het wordt een heel tof experiment, want deze avond doet Frank dit voor het eerst met ondernemers. We gaan in groepjes aan de slag om samen te puzzelen aan jouw pitch. Wat laat jou verhaal nog meer los? We gaan op zoek naar een diepere duiding en aanscherping van jouw verhaal. Het resultaat is dat je anders gaat kijken naar je eigen verhaal.

Wat neem je mee? Graag je verhaal uitgeprint op een A4. Dit kan zijn je pitch of je verhaal van de homepagina van je website. (1 A4 is voldoende 😊)

Programma:

19.00 uur  inloop met koffie/thee 19.20 uur  Welkom door Adinda Keizer en de laatste nieuwtjes 19.30 uur  Aan de slag met je pitch door Frank 20.45 uur Je verhaal vertellen en netwerken 22.00 uur Einde

De toegang is gratis. Wel graag aanmelden in verband met de catering.

Ik hoop je weer te zien!

Groet

Adinda Keizer

Deel dit evenement

bottom of page