top of page

do 28 sep

|

Dalfsen

Netwerken en bedrijfsbezoek Foreco 28 september

Je Eigen Zaak Vechtdal is een nieuw initiatief dat netwerken en bedrijfsbezoeken combineert, met als doel ondernemers met elkaar te verbinden en waardevolle samenwerkingen te stimuleren. Op 28 september zijn we te gast bij Foreco Houtproducten in Dalfsen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Netwerken en bedrijfsbezoek Foreco 28 september
Netwerken en bedrijfsbezoek Foreco 28 september

Tijd en locatie

28 sep 2023, 19:30 – 22:30

Dalfsen, Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen, Nederland

Over het evenement

Een nieuw netwerk in Vechtdal. Je Eigen Zaak Vechtdal organiseert netwerken in combinatie met bedrijfsbezoeken. Op donderdag 28 september trappen we af bij Foreco Houtproducten met een rondleiding in dit mooie familiebedrijf. Tijdens de rondleiding en daarna  is er volop gelegenheid om kennis te maken met andere ondernemers uit het Vechtdal. 

Wij, Adinda Keizer (BLOEI Opleidingen) en Mariska Boer (Geldwijs Ondernemen) willen ondernemers met elkaar te verbinden. Of je nu ZZP'er of MKB'er bent, we zijn allemaal gevestigd in het mooie Vechtdal. Door te netwerken bij Je Eigen Zaak Vechtdal kun je kennis en ervaringen delen en zo kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan. 

Op Landgoed Rechteren, in het mooie bosrijke gebied van Dalfsen, is Foreco Houtproducten gevestigd. Jij krijgt op 28 september de gelegenheid om eens achter de schermen te kijken. Wat doet Foreco Houtproducten allemaal? Zo onderzoeken ze het impregneren van hout en kijken ze hoe ze hout kunnen modificeren met bio-based producten. Foreco zorgt er voor dat het hout op een duurzame wijze een langere levensduur krijgt. Daarnaast zoeken ze ook naar slimme oplossingen om bijvoorbeeld het gebruik van hardhout terug te dringen. Innovatief in hout, dat is waar Foreco Houtproducten voor staat. 

PROGRAMMA

19.30 uur Inloop met koffie en thee

19.45 uur Welkom en programma

20.00 uur Start rondleiding/programma

20.30 uur Netwerken

Elke ondernemer uit het Vechtdal is welkom! 

Je kunt je tickets kopen tot en met maandag 25 september 2023 20.00 uur. 

Volg ons ook op instagram, of gebruik #eigenzaakvechtdal

Tickets

  • Foreco Houtproducten 28/9/23

    Ticket Je eigen zaak Vechtdal 28/9/23 PROGRAMMA 19.30 uur Inloop met koffie en thee 19.45 uur Welkom en programma 20.00 uur Start rondleiding/programma 20.30 uur Netwerken Foreco Houtproducten Dalsmholterweg 5 7722 KJ Dalfsen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page