top of page

do 25 mei

|

Dalfsen

Lancering KidsGeldwijs

Ben jij er ook bij 25 Mei? Let's talk about Money. Het wordt een speciale GRATIS middag voor ouders en kinderen van de basisschool. KidsGeldwijs® zet zich met een landelijk team in om kinderen bewuster te leren omgaan met geld. En we vieren het 10 jarige jubileum van Geldwijs.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lancering KidsGeldwijs
Lancering KidsGeldwijs

Tijd en locatie

25 mei 2023, 13:00 – 14:30

Dalfsen, Koninginneplein 2, 7721 LS Dalfsen, Netherlands

Over het evenement

In het prachtige theater De Stoomfabriek in Dalfsen gaan we er samen een feestelijke middag van maken. Het is een middag vol met verrassingen, die je niet mag missen. En we gaan het hebben over geld samen met leuk activiteiten.  Let's talk about money! 

De toegang is gratis. Het is voor kinderen (groep 6, 7 en 8 basisschool) En ouders, verzorgers, opa's, oma's, jeugdwerkers, docenten zijn natuurlijk ook allemaal welkom. 

Onze missie, voorkomen dat kinderen al op jonge leeftijd te maken krijgen met armoede, betalingsachterstanden en schulden. 

Met het landelijke team van KidsGeldwijs® coaches zetten we ons in voor een financieel gezonde toekomst voor kinderen. Dit door het gesprek aan te aan over geld met kinderen. En we helpen ouders, scholen en welzijnswerkers om ook over geld te praten. Er zijn teveel 18 jarige met schulden en dat willen we verminderen en het liefste helemaal voorkomen. Het nieuwe prachtige online programma gaat live, waarmee iedereen straks ook thuis aan de slag kan, boordevol leuke weetjes en opdrachten om samen met je kind te doen. Verder geven de KidsGeldwijs® coaches gastlessen, workshops of coaching op maat. 

Rond 14:45 uur gaan de deuren open en kun jij een leuk plek in het theater zoeken. We starten om 15:00 uur en het is rond 16:30 afgelopen. 

Tickets

  • Ticket

    Toegangsticket KidsGeldwijs® theater De Stoomfabriek 25 Mei 14:45 uur

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page